Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Gravidtid.dk administreres af Care at Home ApS
CVR-nr. 42 83 65 08
A.P Møllers Allé 9A
2791 Dragør
Info@gravidtid.dk
Tlf. 26 43 24 43


FORRETNINGSBETINGELSER FOR BRUG AF GRAVIDTID.DK

Disse betingelser omfatter kun aftaler mellem GRAVIDTID.DK og forbrugere (som defineret i forbrugeraftalelovens § 3, stk.1). Er du erhvervsdrivende er enhver aftale mellem dig og GRAVIDTID.DK anderledes. Du kan kun købe varer på GRAVIDTID.DK, hvis du accepterer disse forretningsbetingelser. Ved ordreafgivelse har du altid adgang til at læse og acceptere de gældende betingelser. Du opfordres til at læse disse salgs- og leveringsbetingelser grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som betingelserne indebærer for dig. Herunder særligt mulighed for returnering af produkter bestilt på hjemmesiden.

 

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Heriblandt til vores leveringsportal Shipmondo for udprintning af label samt vores betalingsudbyder PensoPay til registrerering af betaling.

Personoplysningerne registreres hos Care at Home ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.gravidtid.dk er Care at Home ApS. 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@gravidtid.dk. 

 

BETALINGSMETODE

Du kan trygt og sikkert betale med betalingskort på GRAVIDTID.DK’s hjemmeside. Vi godtager alle almindelige kort som Dankort, Visa, MasterCard samt Viabill og MobilePay. Du modtager en bekræftelse pr. mail, når dit køb er gået igennem. Dette vil typisk ske 2 minutter efter købet er gennemført. Vi vil altid først hæve beløbet efter ordren er afsendt. Vi tager ikke kortgebyrer.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller 2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Hos os kan du betale med Dankort, Visa, MasterCard samt Viabill og MobilePay. Her frigives det reserverede beløb efter 30 dage, hvis ikke varen er afsendt, hvorefter beløb er trukket på kortet.  

(Nævn de internationale kortudstedere, der kan benyttes hos jer, sammen med de udløbsperioder, der er for reservationer for de enkelte kortudstedere.)

 Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

 Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/ 

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

 

FRAGT
Vi leverer med dao, GLS og PostNord til hjemmelevering eller pakkeshop. Fragten er gratis ved køb over 150 kroner. Ellers er prisen 39 kr. både for hjemmelevering eller levering til pakkeshop med dao. Levering med GLS og PostNord er gratis ved køb over 500 kr. Ellers er fragtprisen 59 kr.

Leveringstiden er 1-3 dage

 

FORTRYDELSESRET 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@gravidtid.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

INGEN FORTRYDELSESRET
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET  

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Care at Home ApS
A.P Møllers Allé 43B
2791 Dragør

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

JEG VIL REKLAMERE OVER EN VARE

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder at du har 24 måneders reklamationsret.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Når du sender os en reklamation skal vi bede dig om at sende os følgende:

1: En kort beskrivelse af problemet. Eksempelvis, at der ikke kom en teststreg frem på testen/at noget var ødelagt på testen eller æsken.

2: Vedhæfte mindst to billeder. Et hvor man ser hele produktet og et, hvor man kan se skaden

Send det på mail til os på info@gravidtid.dk. Vi vender tilbage indenfor et døgn i hverdagene, og vi vil selvfølgelig tilbyde dig en løsning, som du kan acceptere. Vi har høje krav til vores produkter, og det betyder meget at modtage en tilbagemelding, hvis der er defekte produkter. Vi har et kvalitetsstyringssystem, som vi har lagt et stort arbejde i. Defekter vil blive registreret her, ligesom vi også tager fat i fabrikanten bag produktet.

 

Varen sendes til:

Care at Home ApS
A.P Møllers Allé 9A
2791 Dragør 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 

KLAGEADGANG
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@gravidtid.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Care at Home ApS
A.P Møllers Allé 9A
2791 Dragør
info@gravidtid.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Alle rettigheder herunder copyright forbeholdes til GRAVIDTID.DK

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.03.2024

 

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, December
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Indkøbskurv

Køb for 00,00 kr mere og få gratis fragt!

Du har opnået gratis fragt!

Din kurv er tom.

Shop videre

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj en rabatkode

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen

Dansk

Wähle deine Sprache

DKK

Vælg din betalingsmetode