OM GRAVIDTID

Danmarks billigste

Danmarks billigste digitale graviditetstest

Stort udvalg

Danmarks største udvalg af fertilitetstests

Fri fragt

Fri fragt ved køb over 150 kr

Diskret

Diskret dag til dag levering

Om os

Vi er en 100 % danskejet webshop med lager i Danmark startet af Jacob og Ditte. Efter lang tids søgen og research har vi fundet frem til de produkter fra Danmark og udlandet, som vi selv ville vælge. Produkterne er valgt, fordi de er ratet højest hos brugerne eller fordi de har noget nyt, som man ellers endnu ikke kan finde på markedet her i Danmark. Det kan være graviditetstests og ægløsningstests med apps, der kan fortælle dig, om testen er positiv. Digitale tests og termometre, som via bluetooth overfører resultaterne direkte til din telefon. Det er de allermest følsomme graviditetstests, og så er det lanceringen af Danmarks billigste digitale graviditetstests. Alle produkterne er naturligvis EU-godkendte og godkendte hos Lægemiddelstyrelsen her i Danmark.

Jacob er uddannet fra Copenhagen Business School og har i mange år arbejdet som chef og direktør i internationale virksomheder med fokus på optimering og gode kundeoplevelser. Ditte er journalist og har i en lang årrække arbejdet som sundhedsjournalist på Danmarks Radio.

Vores mission

Først og fremmest ønsker vi at være tilgængelige for jer. Derfor er vores kundeservice via chat, telefon og mail også åben hver dag indtil kl. 20.

Vi har et kæmpe udvalg af fertilitetstests – så vi er sikre på, at der noget til alle. Også produkter, som du ikke har set på det danske marked før – selvfølgelig til priser, hvor de fleste kan være med.

For os er det vigtigt, at de produkter og den viden, som du finder på vores hjemmeside og webshop, er reel og troværdig. Så når du køber noget hos os eller læser vores artikler, så tilstræber vi, at det altid er produkter og viden, som er til at stole på, og som ikke lover mere, end det, eller vi, kan holde.

Ønsker du at dele dine rejse mod et barn med ligesindede eller få en vurdering af din graviditetstest eller ægløsningstest, så er du mere end velkommen til at følge os på Instagram (Gravidtid (@gravidtid.dk) og i vores lukkede Facebookgruppe Er min graviditetstest eller ægløsningstest positiv?

Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, December
Ikke nok produkter tilgængeligt. Kun [max] tilbage.
Indkøbskurv

Køb for 00,00 kr mere og få gratis fragt!

Du har opnået gratis fragt!

Din kurv er tom.

Shop videre

Tilføj note Rediger ordrenotat
Tilføj en rabatkode

Tilføj en rabatkode

Rabatkode vil blive fratrukket ved bestillingen

Dansk

Wähle deine Sprache

DKK

Vælg din betalingsmetode